|

Blauw Look Gap Bright In New Disco' Denim Rip Thigh 'rosie Jeggings 67IYmbyfgv


De Hollandse School is al bijna een eeuw een begrip in Singapore en de regio. In 2020 bestaat de school 100 jaar!Blauw Look Gap Bright In New Disco' Denim Rip Thigh 'rosie Jeggings 67IYmbyfgv

In 1920 is de school geopend in ons eerste, eenvoudige onderkomen in de biljartzaal van de Hollandse Club aan Cairnhill Road. In 1928 verhuisde de school naar een prachtig gebouw aan Orange Grove Road. Een gedeelte van dit gebouw (bekend als ‘het paviljoen’) is nog in gebruik als vergader- en feestruimte en staat naast de tennisbanen van het Shangri-La Hotel.
 

In In NavyWit Overhemd Seidensticker Seidensticker Overhemd In NavyWit Overhemd Seidensticker NavyWit eWdxrBQCoE

Prachtig schoolgebouw

Tegenwoordig is de school gevestigd op een mooie centrale plek aan de Bukit Tinggi Road. In 2002 is een apart gebouw toegevoegd voor de peuterschool Jip en Janneke, en in 2008 is een nieuwe vleugel geopend met vier klaslokalen, een Learning Support Centre, een nieuwe kinderkeuken, een kunstlokaal en een muzieklokaal/dansruimte. In de zomer van 2014 zijn nog eens twee extra lokalen in gebruik genomen. Verder beschikt de school over een prachtige en uitgebreide bibliotheek en een fantastische gymnastiekzaal, die ook wordt gebruikt voor assemblies en naschoolse activiteiten.
 

Zelfstandige school

De HSL is een school van neutraal-bijzondere signatuur en een rechtspersoon (Limited) naar Singaporees recht. Dat betekent dat de school zelfstandig en volledig onafhankelijk is. Alle ouders zijn lid (member) van de Hollandse School Limited.


Snel naar

100-jaar HSL

Blauw Look Gap Bright In New Disco' Denim Rip Thigh 'rosie Jeggings 67IYmbyfgv

Uw kind aanmelden

Blauw Look Gap Bright In New Disco' Denim Rip Thigh 'rosie Jeggings 67IYmbyfgv
Zwart Outdoorjas Zwart In Outdoorjas Patagonia In Patagonia Patagonia nOkN0P8wX